Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Camargués (774621) - estamos perdidos (310738) » 649246907: T61/J14/VI

Liga 649246907 Información oficial sobre el partido 649246907 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.787 (15105)

F.C. La Mandarina Mecanica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Mandarina Mecanica' en el partido 3 - 0 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Sylvain Brillant (4') 1 - 0
Mislav Preduv (29') 2 - 0
Sylvain Brillant (30') 3 - 0
F.C. La Mandarina Mecanica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Mandarina Mecanica' en el partido 3 - 0 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. La Mandarina Mecanica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Mandarina Mecanica' en el partido 3 - 0 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Mandarina Mecanica

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mandarina contenien la respiració mentre en Sylvain Brillant s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Mislav Preduv de Mandarina va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Sylvain Brillant va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Santiago Serrano Ezquerra va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hennes Olszewski rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Marcin Chrostek de Mandarina gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hennes Olszewski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Darío Martínez Blas gairebé va marcar per a Mandarina des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Sylvain Brillant gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alarico Vences va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marvin Pecot de Mandarina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bcn Line

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 桂 (Gui) 达恩 (Daen) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gérard Lacombe va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Fernández Cañete, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Frank Kangas quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Ramazan Penah va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 桂 (Gui) 达恩 (Daen) va ser clau en la jugada d'atac de Line al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ole Balek, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ramazan Penah va fer una estirada espectacular al minut 79, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Wernher Zander.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Meitin Haxhi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.