Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Pack de Fichas (995582) - Racing Cerdanyola CF (1365465) » 649246459: T61/J14/VI

Liga 649246459 Información oficial sobre el partido 649246459 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.779 (15097)

Real Pack de Fichas Alineación oficial del equipo 'Real Pack de Fichas' en el partido 3 - 1 Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido
0 - 1 Eduardo Marcel (23')
Ignacio Montemayor (24') 1 - 1
Iklil Akesbi (80') 2 - 1
Iklil Akesbi (89') 3 - 1
Real Pack de Fichas Alineación oficial del equipo 'Real Pack de Fichas' en el partido 3 - 1 Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Pack de Fichas Alineación oficial del equipo 'Real Pack de Fichas' en el partido 2 - 1 Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pack de Fichas

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ignacio Montemayor va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Iklil Akesbi de Fichas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iklil Akesbi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Fichas.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Felix Katzenmeier va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fichas.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Adrià Gou va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Jordi Cubells arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Garcia Imperial de Fichas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Racing Cerdanyola CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Eduardo Marcel de Cerdanyola va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mohan Teja va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Eduardo Marcel va estar a punt de posar per davant a Cerdanyola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomàs de Ventós va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tony Waters de Cerdanyola, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 78 minuts, el Cerdanyola va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Cerdanyola va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tomàs de Ventós va desviar el xut final de Tony Waters després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mohan Teja de Cerdanyola es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Goratsiy Dubchenko es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.