Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TerraVic (1432097) - Brasil82 (1437604) » 649244330: T61/J14/VI

Liga 649244330 Información oficial sobre el partido 649244330 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.741 (15059)

winn Alineación oficial del equipo 'winn' en el partido 0 - 5 Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido
0 - 1 Joan Blay (34')
0 - 2 Melchior Wassen (34')
0 - 3 Harry Guldborg (39')
0 - 4 Mario Alberto Monje Alcázar (56')
0 - 5 Tuukka Koivuranta (71')
winn Alineación oficial del equipo 'winn' en el partido 0 - 5 Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
winn Alineación oficial del equipo 'winn' en el partido 1 - 1 Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

winn

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de winn va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelghani Belghazi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ayberk Gaffar de winn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Alfredo Castor de winn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Davicitos F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Joan Blay donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Davicitos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Melchior Wassen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Harry Guldborg rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Mario Alberto Monje Alcázar, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Gerard Granyó entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Davicitos, un peu providencial d'en Mario Alberto Monje Alcázar va situar el 0-4 al panell digital.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Davicitos sabia com jugar al contraatac, i al minut 71, Tuukka Koivuranta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Davicitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Niko Terry, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Niko Terry després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Taylor Noblett va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Harry Guldborg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Vargas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Harry Guldborg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Taylor Noblett, però la pilota va topar amb el travesser.