Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avalanche :) (1585655) - Santa Maria de Palautordera (493384) » 649244244: T61/J6/VI

Liga 649244244 Información oficial sobre el partido 649244244 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VI.740 (15058)

Maccabi Aluche Alineación oficial del equipo 'Maccabi Aluche' en el partido 4 - 2 Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido
0 - 1 Fahd Sanhaji (21')
Ignacio Tejada (43') 1 - 1
Ramón Goñi (56') 2 - 1
Gerard Caudet (62') 3 - 1
Emili Quinquillà (65') 4 - 1
4 - 2 Habib Malik Al-Rahby (89')
Maccabi Aluche Alineación oficial del equipo 'Maccabi Aluche' en el partido 4 - 2 Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Maccabi Aluche Alineación oficial del equipo 'Maccabi Aluche' en el partido 8 - 0 Santa Maria de Palautordera Alineación oficial del equipo 'Santa Maria de Palautordera' en el partido
Es un cenizo 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Aluche

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Ignacio Tejada igualava per Maccabi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Ramón Goñi va donar a Maccabi un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gerard Caudet va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Maccabi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Emili Quinquillà progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Maccabi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerard Caudet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Baldenaches va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Emili Quinquillà va estar a punt d'empatar per a Maccabi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guillermo Cabrales va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Maccabi Emili Quinquillà quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anastasio Giménez Díaz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aridami Castelar.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emili Quinquillà de Maccabi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Goñi de Maccabi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Santa Maria de Palautordera

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Palau sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Fahd Sanhaji va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Palau va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 89 va arribar el 4 - 2 quan en Habib Malik Al-Rahby va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Manuel Fella de Palau va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Manuel Fella va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fahd Sanhaji de Palau es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.