Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los chicos de Marcelino (1460499) - Sotresgudo S.A.D (488924) » 649244178: T61/J4/VI

Liga 649244178 Información oficial sobre el partido 649244178 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.739 (15057)

Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 2 - 1 Cuadrado returns Alineación oficial del equipo 'Cuadrado returns' en el partido
Ingolf Pigler (8') 1 - 0
1 - 1 Tadeyo Las Obras (59')
Alexis Millasseau (77') 2 - 1
Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 2 - 1 Cuadrado returns Alineación oficial del equipo 'Cuadrado returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 2 - 0 Cuadrado returns Alineación oficial del equipo 'Cuadrado returns' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de Marcelino

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ingolf Pigler al minut 8, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Marcelino i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Marcelino va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paco Peiró Amo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alexis Millasseau que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): Ingolf Pigler quasi dona a Marcelino l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Marcelino va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gian-Luca Grosschedel en un 1 contra 1 amb el porter Massimo De Toma, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Marcelino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Ortiz Leon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Cuadrado returns

Goles Goles

  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Tadeyo Las Obras va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Alexis Millasseau.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuadrado va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iago Villatreses va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Juan José Valonga al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuadrado va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Pajareles, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 65 minuts, el Cuadrado va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cuadrado, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Rubén De Cervantes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jost Scheppens de Cuadrado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.