Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Iturrama (434056) - Agricultores de la Vega (1338393) » 649242562: T61/J6/VI

Liga 649242562 Información oficial sobre el partido 649242562 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VI.710 (15028)

Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido 1 - 5 F.C Guardabarranco Alineación oficial del equipo 'F.C Guardabarranco' en el partido
0 - 1 Florin Pătruţescu (15')
0 - 2 Arslan Ahtesham (31')
0 - 3 Arslan Ahtesham (42')
0 - 4 Florin Pătruţescu (66')
0 - 5 Lino Teani (85')
Sergi Picornell (88') 1 - 5
Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido 1 - 5 F.C Guardabarranco Alineación oficial del equipo 'F.C Guardabarranco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido 0 - 8 F.C Guardabarranco Alineación oficial del equipo 'F.C Guardabarranco' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vancouver Canucks!

Goles Goles

  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Sergi Picornell va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Canucks: 1 a 5 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canucks va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joonas Suoverinaho, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Custódio Duarte Ferreira de Canucks es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 63, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Nykantas Donbrauskas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hanjo Krodel-Kießling. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

F.C Guardabarranco

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Florin Pătruţescu quedar desmarcat i marcar per a Guardabarranco al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canucks. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arslan Ahtesham la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Guardabarranco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 31.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Arslan Ahtesham va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Guardabarranco va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Florin Pătruţescu.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Ostap Shapovalov va pentinar un córner cap al segon pal que Lino Teani va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Ostap Shapovalov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ostap Shapovalov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ostap Shapovalov va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Arslan Ahtesham quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Duke Rea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Duke Rea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arslan Ahtesham, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eden Dauwen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerry van Dooremaal.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerry van Dooremaal se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.