Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RACIOCINIADORES (309938) - CD Iturrama (434056) » 649242555: T61/J4/VI

Liga 649242555 Información oficial sobre el partido 649242555 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.710 (15028)

RACIOCINIADORES Alineación oficial del equipo 'RACIOCINIADORES' en el partido 4 - 0 Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido
İskender Günyüz (23') 1 - 0
Reint-Jan Gabeler (61') 2 - 0
Zé Carlos Souza (67') 3 - 0
Alois Lauben (91') 4 - 0
RACIOCINIADORES Alineación oficial del equipo 'RACIOCINIADORES' en el partido 4 - 0 Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RACIOCINIADORES Alineación oficial del equipo 'RACIOCINIADORES' en el partido 6 - 0 Vancouver Canucks! Alineación oficial del equipo 'Vancouver Canucks!' en el partido
Tiene mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RACIOCINIADORES

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, İskender Günyüz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RACIOCINIADORES es posava per davant!
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lucio Pedroletti arribés a peus de Reint-Jan Gabeler, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RACIOCINIADORES el 2 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Zé Carlos Souza va augmentar l'avantatge de RACIOCINIADORES a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): En Alois Lauben va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En İskender Günyüz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RACIOCINIADORES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després İskender Günyüz de RACIOCINIADORES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El RACIOCINIADORES ho intentava per la dreta per mitjà de Camilo Obregón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ruud Heuveling, el jugador de RACIOCINIADORES va ser expulsat al minut 83.

Vancouver Canucks!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Joonas Suoverinaho va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Canucks que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.