Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Paquetoides (798578) - Rapido de dormea (488355) » 649240680: T61/J11/VI

Liga 649240680 Información oficial sobre el partido 649240680 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.676 (14994)

U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 3 - 1 Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido
Franciszek Uchmanowicz (13') 1 - 0
Klaus Luxemburg (61') 2 - 0
2 - 1 Peter Maršinský (69')
Vahram Mushegyants (89') 3 - 1
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 3 - 1 Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Paquetoides Alineación oficial del equipo 'U.E. Paquetoides' en el partido 1 - 2 Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido
Tiene suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Paquetoides

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): El jugador Franciszek Uchmanowicz de Paquetoides es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, Paquetoides va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Klaus Luxemburg, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Paquetoides va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vahram Mushegyants des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sam Huang va fer una magnífica centrada, però la rematada de Franciszek Uchmanowicz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Dementiy Sitnichenko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paquetoides va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Klaus Luxemburg va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Paquetoides, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Dementiy Sitnichenko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Vahram Mushegyants de Paquetoides va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rapido de dormea

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Paquetoides. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Peter Maršinský la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rapido es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlos Armando Ávila va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vermudo Abaloira va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Stümer de Rapido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.