Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia U.D. (489283) - Torito F.C (1581503) » 649240307: T61/J2/VI

Liga 649240307 Información oficial sobre el partido 649240307 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.670 (14988)

Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido 4 - 0 Torito F.C Alineación oficial del equipo 'Torito F.C' en el partido
José Carlos Rupán (6') 1 - 0
Pablo Torres Alonso (16') 2 - 0
Sergey Poslavskiy (20') 3 - 0
Naji Kassir (54') 4 - 0
Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido 4 - 0 Torito F.C Alineación oficial del equipo 'Torito F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido 3 - 1 Torito F.C Alineación oficial del equipo 'Torito F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia U.D.

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va provocar un lliure directe. José Carlos Rupán el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Torres Alonso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Valencia.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergey Poslavskiy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valencia a 4 - 0. Naji Kassir va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Graziano Stefano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Gerardo Di Pietro gairebé va marcar per a Valencia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Carlos Rupán, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Carlos Rupán estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pablo Torres Alonso, als 82 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergey Poslavskiy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lukáš Bažant de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Torito F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Valentín Carral, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thomas Boffé no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 21, quan un error defensiu va deixar Brás Papa completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valencia. La jugada d'estratègia del Torito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Brás Papa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Valentín Carral va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Felix Wehringer.