Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

D'Esponja (1583600) - Valencia U.D. (489283) » 649240301: T61/J1/VI

Liga 649240301 Información oficial sobre el partido 649240301 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.670 (14988)

CF Malaga Alineación oficial del equipo 'CF Malaga' en el partido 0 - 4 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
0 - 1 Gerardo Di Pietro (4')
0 - 2 Dietmar Wurmbrand (13')
0 - 3 Dietmar Wurmbrand (18')
0 - 4 Sergey Poslavskiy (55')
CF Malaga Alineación oficial del equipo 'CF Malaga' en el partido 0 - 4 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CF Malaga Alineación oficial del equipo 'CF Malaga' en el partido 0 - 8 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Malaga

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Malaga enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Malaga, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Noldi Fankhauser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Valencia U.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gerardo Di Pietro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al 13 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valencia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dietmar Wurmbrand es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Dietmar Wurmbrand va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 18, i va fer pujar el 0 - 3 per a Valencia.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Sergey Poslavskiy de Valencia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Mario López no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Carlos Rupán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Valencia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dietmar Wurmbrand va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Carlos Rupán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Carlos Rupán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.