Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señor Roca (798971) - Sevrith C.F. (994210) » 649239698: T61/J4/VI

Liga 649239698 Información oficial sobre el partido 649239698 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.659 (14977)

Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 0 - 1 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
0 - 1 Anselm Esparber (39')
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 0 - 1 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 3 - 0 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Roca

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lothar Wahli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Lothar Wahli va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfred Okyere va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nikki Gielis va ser clau en la jugada d'atac de Señor al minut 48, quan ell mateix va fer una passada brutal a Guido Mapelli, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 51 minuts, en Guido Mapelli no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el Señor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adán Cerdeño no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nikki Gielis hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Lothar Wahli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asier Capeche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Parque Norte C. F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Patrici Corbella va anar directament als peus de Anselm Esparber que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Anselm Esparber va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Anselm Esparber es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anselm Esparber.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Piña de Norte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.