Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capgrossos Mataró (125112) - Dark Legends FC (1587994) » 649236076: T61/J8/VI

Liga 649236076 Información oficial sobre el partido 649236076 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.594 (14912)

Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 4 - 0 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
György Felkai (18') 1 - 0
Steffen Hirnsperger (19') 2 - 0
Hanfried van der Meer (39') 3 - 0
Hanfried van der Meer (55') 4 - 0
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 4 - 0 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 7 - 2 Pimpollos United Alineación oficial del equipo 'Pimpollos United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capgrossos Mataró

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en György Felkai va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mataró.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eric Dossou la va rematar Steffen Hirnsperger amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mataró el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hanfried van der Meer va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Mataró va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hanfried van der Meer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan György Felkai de Mataró gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): György Felkai de Mataró es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.

Pimpollos United

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Quirino Laus va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Achacy Buczyński, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Nicanor Fontanes va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Nicanor Fontanes va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Quirino Laus va ser clau en la jugada d'atac de Pimpollos al minut 33, quan ell mateix va fer una passada brutal a Abundio Rosendo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 68 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Nicanor Fontanes amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Pimpollos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Bartomeu Quer no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicanor Fontanes de Pimpollos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.