Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinidroid (489538) - Ziggy and the spiders (1339208) » 649234972: T61/J12/VI

Liga 649234972 Información oficial sobre el partido 649234972 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VI.574 (14892)

Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 1 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
Juan de Dios Bermúdez de Castro (41') 1 - 0
Valter Šužberić (49') 2 - 0
2 - 1 Nuno Manuel Lucas Santos (74')
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 1 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido 2 - 1 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinidroid

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan de Dios Bermúdez de Castro va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 41.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Als 49 minuts, Valter Šužberić va ampliar l'avantatge de Quinidroid amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Baldomer Guardiola va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Jaume Potau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Valter Šužberić que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Leonard Suseł de Quinidroid va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baldomer Guardiola.

Ziggy and the spiders

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nuno Manuel Lucas Santos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 30 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 30, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Bowie van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Vladimír Lukáč no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludvig Stilling de Bowie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Margreiter de Bowie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.