Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auryn F.C. (993243) - Sant Andreu (49355) » 649234389: T61/J7/VI

Liga 649234389 Información oficial sobre el partido 649234389 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.564 (14882)

Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 1 - 4 Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido
0 - 1 Nilo Moro (3')
0 - 2 Francisco Ponce Enríquez (10')
0 - 3 Don Pepe Dumet (12')
0 - 4 Francisco Ponce Enríquez (74')
Stefano Grassivaro (85') 1 - 4
Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 1 - 4 Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Auryn F.C. Alineación oficial del equipo 'Auryn F.C.' en el partido 3 - 1 Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auryn F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Stefano Grassivaro, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a Auryn F.C..

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Themistoklis Kampas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 9, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Wilfredo Piña va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 34 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Wilfredo Piña va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Antonio Gerardo Santangelo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Auryn F.C., però el xut de Themistoklis Kampas va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Hamdane Benkaci de Auryn F.C. es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Auryn F.C. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Belchior Madeira va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Sant Andreu

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Andreu agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nilo Moro amb mestria.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El Andreu era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francisco Ponce Enríquez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Don Pepe Dumet de Andreu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 12. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 74, en Ireneusz Godula del Andreu va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisco Ponce Enríquez que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Andreu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Ponce Enríquez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.