Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miquel Drac Blau MMP (779364) - Inverness de Arousa (1458334) » 649232305: T61/J4/VI

Liga 649232305 Información oficial sobre el partido 649232305 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.527 (14845)

Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 1 - 1 Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido
0 - 1 Gürkan Uzan (34')
Alidad Fanaei (39') 1 - 1
Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 1 - 1 Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 2 - 0 Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miquel Drac Blau MMP

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Miquel amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Alidad Fanaei en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Miquel a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ruggero Lastrico va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mugurel Atomulesei de Miquel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Inverness de Arousa

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Gürkan Uzan va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Inverness i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inverness va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samuel Franco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Petr Láník va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Inverness que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaroslav Kucharczyk de Inverness va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Samuel Franco de Inverness va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.