Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Velutin (312283) - A velas vir (47923) » 649232070: T61/J1/VI

Liga 649232070 Información oficial sobre el partido 649232070 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.523 (14841)

C E Sabadell F C Alineación oficial del equipo 'C E Sabadell F C' en el partido 1 - 1 A velas vir Alineación oficial del equipo 'A velas vir' en el partido
0 - 1 Ignacio Frau Silvestre (38')
Zenón Merino Heredia (61') 1 - 1
C E Sabadell F C Alineación oficial del equipo 'C E Sabadell F C' en el partido 1 - 1 A velas vir Alineación oficial del equipo 'A velas vir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C E Sabadell F C Alineación oficial del equipo 'C E Sabadell F C' en el partido 2 - 1 A velas vir Alineación oficial del equipo 'A velas vir' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C E Sabadell F C

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Zenón Merino Heredia de Sabadell va aconseguir igualar el partit al minut 61, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Sabadell va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Uri Vilaseca va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salva Lacave! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Egiar Zuloaga de Sabadell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A velas vir

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Ignacio Frau Silvestre donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): velas va estar a punt de marcar quan Hussein Dajani va fer una passada impressionant a Ignacio Frau Silvestre, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Hussein Dajani va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francisco Nin Novoa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Najmeddine Souid de velas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Amadeu Pires de velas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.