Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia CF Kempes (799008) - A. HOJALATERO (1587233) » 649230876: T61/J10/VI

Liga 649230876 Información oficial sobre el partido 649230876 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.501 (14819)

Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido 1 - 2 A. HOJALATERO Alineación oficial del equipo 'A. HOJALATERO' en el partido
0 - 1 Stéphane Audin (11')
Diego Ortega Iniesta (25') 1 - 1
1 - 2 Casper Carlson (69')
Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido 1 - 2 A. HOJALATERO Alineación oficial del equipo 'A. HOJALATERO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido 0 - 2 A. HOJALATERO Alineación oficial del equipo 'A. HOJALATERO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia CF Kempes

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de VCF Kempes eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Diego Ortega Iniesta va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): VCF Kempes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Juan Luis Nava va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ingo Esslinger s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

A. HOJALATERO

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): HOJALATERO agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Stéphane Audin amb mestria.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Casper Carlson va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Juan Toledo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Marcos Vara va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paolo Zarucchi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Paolo Zarucchi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marcos Vara no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): HOJALATERO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Pedro Corn va quedar-se sol davant el porter Paolo Zarucchi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Fridolf Lannersjö quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paolo Zarucchi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Jere Junkkari, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. HOJALATERO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Claudiu Coţa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paolo Zarucchi va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Corn de HOJALATERO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.