Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magnus Imperator (1461974) - Parkelonas Athletic Club (800989) » 649230528: T61/J7/VI

Liga 649230528 Información oficial sobre el partido 649230528 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.495 (14813)

Cadiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F.' en el partido 3 - 0 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Francisco Montes (37') 1 - 0
Erast Divanenko (64') 2 - 0
Utama Samadikun (73') 3 - 0
Cadiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F.' en el partido 3 - 0 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cadiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Cadiz C.F.' en el partido 4 - 1 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiz C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Cadiz, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Francisco Montes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gionata Bartone sempre és una garantia. Al minut 64, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Erast Divanenko marcar el 2 - 0 per al Cadiz.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Utama Samadikun va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jacob Studtrucker va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Cadiz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Francisco Montes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Zoltán Virághalmy del Cadiz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Cadiz ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Montes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cadiz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zoltán Virághalmy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Parkelonas Athletic Club

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Holger Böß de Parkelonas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.