Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raulis club (1459246) - TAKAWA TEAM (995015) » 649228606: T61/J3/VI

Liga 649228606 Información oficial sobre el partido 649228606 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.461 (14779)

raulis club Alineación oficial del equipo 'raulis club' en el partido 4 - 0 Puteros con clase Alineación oficial del equipo 'Puteros con clase' en el partido
Segismundo Pinto Lourenço (39') 1 - 0
Segismundo Pinto Lourenço (41') 2 - 0
Fortunato Humarán (42') 3 - 0
Carlo Bertolini (69') 4 - 0
raulis club Alineación oficial del equipo 'raulis club' en el partido 4 - 0 Puteros con clase Alineación oficial del equipo 'Puteros con clase' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
raulis club Alineación oficial del equipo 'raulis club' en el partido 4 - 0 Puteros con clase Alineación oficial del equipo 'Puteros con clase' en el partido
Tiene un resultado normal 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raulis club

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): raulis prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Segismundo Pinto Lourenço va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de raulis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Segismundo Pinto Lourenço va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): raulis va augmentar la diferència quan Fortunato Humarán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Carlo Bertolini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Thodoros Zigouris! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El raulis ho intentava per la dreta per mitjà de Segismundo Pinto Lourenço, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Henning Schwark es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Carlo Bertolini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de João Trindade va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Puteros con clase

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Esparza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gonzalo Aragó López va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de René Esmeralda quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Puteros, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gaetano Crapanzano va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdo Nasr es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.