Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urrus (124217) - Demons returns (772911) » 649228381: T61/J3/VI

Liga 649228381 Información oficial sobre el partido 649228381 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.457 (14775)

Ultramarinos Lato CF Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Lato CF' en el partido 3 - 1 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
Moisés Golias (35') 1 - 0
1 - 1 Adolfo Argüeso (47')
Ami Azulai (63') 2 - 1
Marcel Dutcă (78') 3 - 1
Ultramarinos Lato CF Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Lato CF' en el partido 3 - 1 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ultramarinos Lato CF Alineación oficial del equipo 'Ultramarinos Lato CF' en el partido 4 - 1 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultramarinos Lato CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Ultramarinos prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Moisés Golias va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Ami Azulai, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ultramarinos es posava per davant!
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Marcel Dutcă va augmentar la diferència de Ultramarinos a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adrià Mas es va comportar com un juvenil al minut 32 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Ami Azulai es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rudi Dorfmeister va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Moisés Golias de Ultramarinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Demons returns

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adolfo Argüeso per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): returns va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Sam Koeter va quedar-se sol davant el porter Pavel Daniel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Sam Koeter va estar a punt de posar per davant a returns amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavel Daniel va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Sáinz Quintana va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Teemu Hoivala estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Adriano Caso, als 69 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mauro Cucala després que el jugador de returns li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.