Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSR (313966) - Morla CF (1370995) » 649228120: T61/J8/VI

Liga 649228120 Información oficial sobre el partido 649228120 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.452 (14770)

Campeones C.F. Alineación oficial del equipo 'Campeones C.F.' en el partido 4 - 1 Morla CF Alineación oficial del equipo 'Morla CF' en el partido
Dionís Siberta (2') 1 - 0
Matthias Akdag (13') 2 - 0
Dionís Siberta (59') 3 - 0
3 - 1 William Woo (66')
Dionís Siberta (70') 4 - 1
Campeones C.F. Alineación oficial del equipo 'Campeones C.F.' en el partido 4 - 1 Morla CF Alineación oficial del equipo 'Morla CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Campeones C.F. Alineación oficial del equipo 'Campeones C.F.' en el partido 3 - 0 Morla CF Alineación oficial del equipo 'Morla CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campeones C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Campeones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Dionís Siberta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Campeones va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Abdallah Kurdi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Matthias Akdag que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Campeones a 3 - 0. Dionís Siberta va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Dionís Siberta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Viktor Katev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Dionís Siberta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ignacio Arbués gairebé va marcar per a Campeones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomás Escuredo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ignacio Arbués gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Théo Noizet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Escuredo.

Morla CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Morla amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en William Woo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Morla van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 32 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Javier Corso, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philip Frère de Morla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Santa Iria de Morla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.