Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua de botijo (1587285) - Sporting Astur-Lliones (794836) » 649226572: T61/J12/VI

Liga 649226572 Información oficial sobre el partido 649226572 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VI.424 (14742)

Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 0 - 4 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
0 - 1 José María Dardalla (18')
0 - 2 Ferran Cardellach (28')
0 - 3 Ferran Cardellach (39')
0 - 4 Ferran Cardellach (90')
Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 0 - 4 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido 0 - 2 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de botijo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steaua va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Lacave, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Noboa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 42 de joc.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Steaua van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jorge Besteiro, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Steaua, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Adrián Sala va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Steaua, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Adrián Sala va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Lacave es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sporting Astur-Lliones

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 18 i semblava que SAstuLli desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte José María Dardalla va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Ferran Cardellach va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SAstuLli, al minut 28. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ferran Cardellach va augmentar l'avantatge de SAstuLli a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El porter de SAstuLli va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ferran Cardellach va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Hugo Muñoz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eliseu Sulivera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafael Izcúe després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Suharri Amorortu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isidro De la Iglesia de SAstuLli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.