Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangra Porco (433636) - Cnaaaaa12 (1458023) » 649225132: T61/J3/VI

Liga 649225132 Información oficial sobre el partido 649225132 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.399 (14717)

Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 3 - 0 Athleticcccccc Alineación oficial del equipo 'Athleticcccccc' en el partido
Aiar Madina (57') 1 - 0
Joan Carles Llurba (77') 2 - 0
Joan Carles Llurba (89') 3 - 0
Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 3 - 0 Athleticcccccc Alineación oficial del equipo 'Athleticcccccc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 3 - 0 Athleticcccccc Alineación oficial del equipo 'Athleticcccccc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangra Porco

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aiar Madina, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sangra se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 57.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Sangra va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joan Carles Llurba, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Joan Carles Llurba va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Víctor Ubalde.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sangra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Ferrán Martínez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Medina Paz.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Joan Carles Llurba del Sangra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Valentín Almunia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Al minut 44, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Sangra va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valentín Almunia en un 1 contra 1 amb el porter Juan Medina Paz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zezilio Leturia va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Ubalde va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En César Goñi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Medina Paz al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valentín Almunia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raül Rosàs de Sangra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Athleticcccccc

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adelmo Herreros de Tejada.