Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C BARCELONA.ESP (797118) - Filigranes F.C. (119089) » 649224557: T61/J13/VI

Liga 649224557 Información oficial sobre el partido 649224557 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VI.388 (14706)

F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 2 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
Sebastian Purper (13') 1 - 0
1 - 1 Mario Jesús Etulaín (41')
Evaristo Montes (44') 2 - 1
2 - 2 David Costanza (90')
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 2 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 0 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Al minut 13 l'àrbitre va premiar BARCELONA.ESP amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sebastian Purper va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Evaristo Montes va donar a BARCELONA.ESP un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Romeo Bayot va rematar alt.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Pretto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): BARCELONA.ESP va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dionisis Galasidis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BARCELONA.ESP Hugo Gan quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yvan Volland l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Romeo Bayot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nemanja Čanković de BARCELONA.ESP va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Sebastian Purper es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Romeo Bayot de BARCELONA.ESP gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Filigranes F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mario Jesús Etulaín.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El contraatac de Filigranes va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que David Costanza va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Iván Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Mario Jesús Etulaín quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Clariana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.