Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maccabi di levantar FC (990958) - VILLARREAL is Europa cd (1598794) » 649224320: T61/J9/VI

Liga 649224320 Información oficial sobre el partido 649224320 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.384 (14702)

Strawberry F.C. Alineación oficial del equipo 'Strawberry F.C.' en el partido 3 - 5 FreeCatalonia FC Alineación oficial del equipo 'FreeCatalonia FC' en el partido
0 - 1 Valentyn Romanyuk (31')
Luděk Prudil (37') 1 - 1
1 - 2 Teodor Ðonović (38')
1 - 3 Valentyn Romanyuk (40')
1 - 4 Quinten Derval (48')
1 - 5 Hartwig Maibaum (68')
Arco Ackermans (69') 2 - 5
Asen Stanchev (83') 3 - 5
Strawberry F.C. Alineación oficial del equipo 'Strawberry F.C.' en el partido 3 - 5 FreeCatalonia FC Alineación oficial del equipo 'FreeCatalonia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Strawberry F.C. Alineación oficial del equipo 'Strawberry F.C.' en el partido 8 - 0 FreeCatalonia FC Alineación oficial del equipo 'FreeCatalonia FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strawberry F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luděk Prudil va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Strawberry per la dreta va donar com a resultat un gol de Arco Ackermans al minut 69 que reduïa la distància a 2 - 5.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Strawberry no perdien la fe, i al minut 83 del partit, Asen Stanchev va marcar el 3 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arco Ackermans va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luděk Prudil va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gerhard Buchleitner hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Asen Stanchev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FreeCatalonia FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Valentyn Romanyuk va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del FreeCatalonia, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Jan Steen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Teodor Ðonović, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Valentyn Romanyuk rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Xaver Gottes, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Quinten Derval va augmentar l'avantatge de FreeCatalonia a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Teodor Ðonović va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FreeCatalonia, Hartwig Maibaum, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Teodor Ðonović de FreeCatalonia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Xaver Gottes de FreeCatalonia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.