Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lodirreal (1455015) - Guepardo Balompié (122290) » 649223887: T61/J13/VI

Liga 649223887 Información oficial sobre el partido 649223887 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VI.376 (14694)

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 5 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
0 - 1 Louay Mukhtar (3')
0 - 2 Héctor Castilleja (12')
0 - 3 Norberto Bertola (51')
0 - 4 Héctor Castilleja (60')
0 - 5 Jakub Igras (74')
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 5 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 1 - 3 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Lodirreal va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Ganiz Hegiphal no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Guepardo Balompié

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Louay Mukhtar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Guepardo.
  • 180 Minuto 12 (Gol de falta): Héctor Castilleja va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Guepardo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Norberto Bertola va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 3 per a Guepardo.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Paco Aguado Orea estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Héctor Castilleja va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 60.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Guepardo. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Jakub Igras xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jakub Igras. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eustaquio Lourido va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Ludbert Junker va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Todor Anuntzibaietxebarria, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Todor Anuntzibaietxebarria, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Todor Anuntzibaietxebarria va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norberto Bertola.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alessandro Maria Cereda de Guepardo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.