Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puebla F.C (119996) - CALONX C.F. (308543) » 649221653: T61/J1/VI

Liga 649221653 Información oficial sobre el partido 649221653 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.337 (14655)

C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 3 - 1 SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido
0 - 1 José Azagra (32')
Gerard Busqueta (38') 1 - 1
Nacho Mascato (40') 2 - 1
Gerard Busqueta (41') 3 - 1
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 3 - 1 SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 4 - 0 SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Adrianense

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Adrianense una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gerard Busqueta, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Adrianense prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Nacho Mascato va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Gerard Busqueta va augmentar l'avantatge de Adrianense a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bogdan Andriucă! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jiri Riihijärvi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Robert Svačina per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Harald van Ardenne va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogdan Andriucă de Adrianense va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Adrianense ho intentava per la dreta per mitjà de Bogdan Andriucă, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Svačina de Adrianense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SKC Gijon

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Oğuz Əsgərzadə és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José Azagra perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): José Azagra de Gijon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Varg Holm va superar els defenses rivals per velocitat al minut 77 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gijon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Azagra va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Varg Holm de Gijon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.