Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Indiana (990165) - Balompedica Peligros (1369639) » 649220522: T61/J12/VI

Liga 649220522 Información oficial sobre el partido 649220522 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VI.316 (14634)

La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 2 - 2 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
0 - 1 Oriol Téllez (35')
Pau Navas (41') 1 - 1
1 - 2 Anas Younsi (87')
Gal Peterlič (89') 2 - 2
La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 2 - 2 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 3 - 1 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Indiana

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Indiana una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pau Navas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Gal Peterlič s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Indiana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pau Navas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Miguel Arozena va estar a punt d'empatar per a Indiana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alejandro Salvador va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Angel Gonov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Indiana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Joni Kopperoinen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gal Peterlič! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Balompedica Peligros

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Oriol Téllez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, el Balompedica va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Anas Younsi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Yerai Leon Santos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anas Younsi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Oriol Téllez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompedica va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tammo Spängler va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Lluís-Anton Crous de Balompedica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Flavio Borde de Balompedica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.