Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet Sharks (438989) - F.C. Águilas Doradas (493167) » 649217216: T61/J11/VI

Liga 649217216 Información oficial sobre el partido 649217216 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.257 (14575)

Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 6 - 0 F.C. Nens Del Vendrell Alineación oficial del equipo 'F.C. Nens Del Vendrell' en el partido
Lauri Lehtovirta (10') 1 - 0
Valentijn Gilsing (12') 2 - 0
Lauri Lehtovirta (26') 3 - 0
Valentijn Gilsing (31') 4 - 0
Valentijn Gilsing (82') 5 - 0
Severinas Parchucis (88') 6 - 0
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 6 - 0 F.C. Nens Del Vendrell Alineación oficial del equipo 'F.C. Nens Del Vendrell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 3 - 0 F.C. Nens Del Vendrell Alineación oficial del equipo 'F.C. Nens Del Vendrell' en el partido
Tiene bastante suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lauri Lehtovirta, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valentijn Gilsing es va introduir dins la defensa central al minut 12, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hospitalet pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lauri Lehtovirta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Valentijn Gilsing, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Hospitalet.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Valentijn Gilsing va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hospitalet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Severinas Parchucis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Hospitalet ho intentava per la dreta per mitjà de Aliecer Lapeña Gómez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eugen Kollment. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Severinas Parchucis de Hospitalet va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 87, tothom va saber perquè en Iván Fernández Mediavilla era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Iván Fernández Mediavilla va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18, Cancio Portocarrero de Hospitalet va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

F.C. Nens Del Vendrell

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Vendrell va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 37 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vendrell, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Vicuşor Dăscălescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eskild Hamann de Vendrell amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.