Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nicinc (992794) - Athletic Club El Zarpazo (120821) » 649216346: T61/J4/VI

Liga 649216346 Información oficial sobre el partido 649216346 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.242 (14560)

U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 2 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
0 - 1 Alex Parkinson (13')
Luiz Humberto Ginko (17') 1 - 1
Erik Klaas (76') 2 - 1
U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 2 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Nicinc Alineación oficial del equipo 'U.E. Nicinc' en el partido 3 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Nicinc

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luiz Humberto Ginko va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 17.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Erik Klaas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nicinc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicolae Vişteanu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jaime Uzes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Erik Klaas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Vilpo Laidinen del Nicinc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Perilli va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolae Vişteanu va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Niklas Rega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Athletic Club El Zarpazo

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Athletic va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Alex Parkinson.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Avto Tatalashvili, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sorin-Bogdan Oneasă va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Tomé Porta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Winston Byford no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lars-Evert Edhult de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.