Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raghuik Alcala (441111) - Betametis (800907) » 649216309: T61/J9/VI

Liga 649216309 Información oficial sobre el partido 649216309 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.241 (14559)

Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 2 - 2 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
Sandro Bronet (8') 1 - 0
1 - 1 Maiorga Intxastoi (36')
Lucian-Alexandru Gruian (38') 2 - 1
2 - 2 Rein Alberts (49')
Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 2 - 2 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raghuik Alcala Alineación oficial del equipo 'Raghuik Alcala' en el partido 3 - 0 Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raghuik Alcala

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Sandro Bronet va donar a Raghuik un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Noelio Botaya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Raghuik, un peu providencial d'en Lucian-Alexandru Gruian va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Noelio Botaya va rematar alt.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Mauro Ramírez de Mora gairebé va marcar per a Raghuik des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Heitor Saleiro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Raghuik per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Noelio Botaya va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Raghuik va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Heitor Saleiro en un 1 contra 1 amb el porter Luis Palomeque Díaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Norbert Schubert de Raghuik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sandro Bronet de Raghuik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Schubert de Raghuik va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Fines de Raghuik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Betametis

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Maiorga Intxastoi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de Betametis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rein Alberts va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Betametis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Boris Muras va sortir desviat a la dreta de la porteria.