Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cuxixi FC (1594165) - SOURCEWAY FT (124433) » 649215917: T61/J9/VI

Liga 649215917 Información oficial sobre el partido 649215917 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.234 (14552)

Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
İlke Deniz Oyman (2') 1 - 0
1 - 1 Jaume Iserte (36')
Odin Lénárd (73') 2 - 1
Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Cuxixi FC Alineación oficial del equipo 'Los Cuxixi FC' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,2 % 48,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cuxixi FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar İlke Deniz Oyman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cuxixi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Odin Lénárd, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): En Joško Mrvica, al minut 7 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ignacio Ródez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jurjan Kal de Cuxixi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Club Deportivo Diter Zafra

Goles Goles

  • 160 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 del partit, Jaume Iserte va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Diter va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador José Araujo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Jaume Iserte va xutar magistralment una falta al minut 56 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Iñigo Balai va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Claudiu Straton va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.