Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Jefes del Cotarro (1366797) - Kalandrakas Team Football (1433371) » 649215733: T61/J5/VI

Liga 649215733 Información oficial sobre el partido 649215733 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VI.231 (14549)

Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 1 - 3 Las coronas Alineación oficial del equipo 'Las coronas' en el partido
Sacha van 't Geloof (33') 1 - 0
1 - 1 Adolf Hamr (38')
1 - 2 Iván Iturralde (77')
1 - 3 Ancor Pita (82')
Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 1 - 3 Las coronas Alineación oficial del equipo 'Las coronas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 0 - 2 Las coronas Alineación oficial del equipo 'Las coronas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jefes del Cotarro

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Cotarro va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Sacha van 't Geloof, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Garoe Urrue.
  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Boris Tonchev s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Panayiotis 'El Jefe' Papastergiou de Cotarro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Garoe Urrue de Cotarro per doble groga al minut 81.

Las coronas

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Adolf Hamr de coronas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Iván Iturralde donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Ancor Pita de coronas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tareq Al-Noukatha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Lacalle Iñiguez va entorpir al marcador d'en Nic Schille per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Josep Jordi Romaní quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): coronas va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Evgeniy Duda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del coronas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Delfí Siscar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Adolf Hamr va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Josep Jordi Romaní al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.