Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puass (989071) - Naval C. F. (1418481) » 649215724: T61/J2/VI

Liga 649215724 Información oficial sobre el partido 649215724 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.231 (14549)

Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 2 - 0 Naval C. F. Alineación oficial del equipo 'Naval C. F.' en el partido
Csongor Cselaszki (68') 1 - 0
Tomasz Przygodzki (78') 2 - 0
Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 2 - 0 Naval C. F. Alineación oficial del equipo 'Naval C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido 0 - 1 Naval C. F. Alineación oficial del equipo 'Naval C. F.' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puass

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El Puass era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Csongor Cselaszki va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Puass eren letals, i Tomasz Przygodzki va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eli Skytte de Puass va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Viktorimas Vaičulėnas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Naval C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Naval va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lúcio Espíndola va desviar el xut final de Ubaldo Maeran després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antselmo Zelaieta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fateh Guechaoui va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Fateh Guechaoui de Naval, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ubaldo Maeran de Naval la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tinguaro Bronet de Naval es va guanyar la targeta groga merescudament.