Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izarrak (1365201) - Real Olivar FC (314106) » 649215438: T61/J1/VI

Liga 649215438 Información oficial sobre el partido 649215438 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.226 (14544)

FITIPALDI Alineación oficial del equipo 'FITIPALDI' en el partido 1 - 3 PuigdeGod Alineación oficial del equipo 'PuigdeGod' en el partido
0 - 1 Andrea Alaminos (2')
Perico Palmas Miranda (40') 1 - 1
1 - 2 Joaquim Almeida (71')
1 - 3 Rubén Torres Ochoa (76')
FITIPALDI Alineación oficial del equipo 'FITIPALDI' en el partido 1 - 3 PuigdeGod Alineación oficial del equipo 'PuigdeGod' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FITIPALDI Alineación oficial del equipo 'FITIPALDI' en el partido 1 - 1 PuigdeGod Alineación oficial del equipo 'PuigdeGod' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FITIPALDI

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Perico Palmas Miranda de FITIPALDI va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Aldo Ancona quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el FITIPALDI sortien al contraatac. La falta llançada per Aldo Ancona va sortir força alta sense massa perill.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Garcini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Aldo Ancona del FITIPALDI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jogaila Volskas de FITIPALDI es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isaac Ares Fernández de FITIPALDI es va guanyar la targeta groga merescudament.

PuigdeGod

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, PuigdeGod es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andrea Alaminos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de PuigdeGod va ser finalitzada des de l'esquerra per Joaquim Almeida al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 136 Minuto 76 (Gol evento especial inexperiencia rival): En David Reyna es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rubén Torres Ochoa per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 76 passava a ser 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Víctor Soto Camino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Róbert Keresztesi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el PuigdeGod va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vyacheslav Tofan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PuigdeGod va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Andrew Spencer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PuigdeGod a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andrew Spencer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.