Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mikelines fc (772107) - Valencia De Alcántara C.F. (1586727) » 649215306: T61/J10/VI

Liga 649215306 Información oficial sobre el partido 649215306 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.223 (14541)

mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido 1 - 2 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
0 - 1 Claudio Pietri (29')
0 - 2 Marino Farris (33')
Francisco Vega Bazán (65') 1 - 2
mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido 1 - 2 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido 0 - 2 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mikelines fc

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Francisco Vega Bazán va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Julen Almerich va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 57, i va passar la pilota a Adelino Ramírez, però aquest no va encertar a marcar.

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Abraham Solivelles la va rematar Claudio Pietri amb una magnífica volea que va fer pujar per a VALC C.F. el 0 - 1.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Marino Farris va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Fidel Nafría va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de VALC C.F. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlo Neglia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marino Farris, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marino Farris va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el VALC C.F. va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carlo Neglia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Marino Farris, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. VALC C.F. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.