Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Hacky Astroteam (778986) - Valencia De Alcántara C.F. (1586727) » 649215282: T61/J4/VI

Liga 649215282 Información oficial sobre el partido 649215282 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VI.223 (14541)

Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 0 - 1 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
0 - 1 Abraham Solivelles (72')
Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 0 - 1 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oviedo Hacky Astroteam Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Astroteam' en el partido 3 - 0 Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Hacky Astroteam

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALC C.F.. La jugada d'estratègia del Oviedo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Enrique Sánchez Barriga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Jorge Antônio Candelária del Oviedo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Pablo Negro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oviedo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Oviedo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Moisés Coenza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Valentin Meteşan gairebé marca per a Oviedo al minut 64 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador de VALC C.F. Abraham Solivelles va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 72 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jorge Collado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lukas Mäder-Seifert de VALC C.F. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.