Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vtuber manter (994950) - Aranda manda cf (436319) » 649213955: T61/J8/VI

Liga 649213955 Información oficial sobre el partido 649213955 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.199 (14517)

Atletico de Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid SAD' en el partido 0 - 1 Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido
0 - 1 Bartłomiej Kabot (75')
Atletico de Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid SAD' en el partido 0 - 1 Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico de Madrid SAD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid SAD' en el partido 2 - 2 Aranda manda cf Alineación oficial del equipo 'Aranda manda cf' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,9 % 47,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Madrid SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stoyo Tzaribashev va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Aleti va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Millán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Rafael Millán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tahir Ecir no va ser aprofitada per en Samuel Aguinaldo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Aleti es va veure beneficiat per la polèmica al minut 52, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Klaus Schiendorfer va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jesús Caruana no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Tahir Ecir va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Aranda manda cf

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Aranda agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bartłomiej Kabot amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Francisco Eizaguirre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Richard Goekien no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Marco Albach va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Angel Chakúrov al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Richard Goekien.