Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capta RCF (1417795) - Atlethic Bosch (1587063) » 649212924: T61/J3/VI

Liga 649212924 Información oficial sobre el partido 649212924 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.181 (14499)

Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 2 - 1 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
Cristian Deusedas (4') 1 - 0
1 - 1 Erhart Grimbart (37')
Julià Albesa (65') 2 - 1
Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 2 - 1 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 1 - 1 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capta RCF

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Cristian Deusedas llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): El contraatac de Capta va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Julià Albesa va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Capta Juan Antonio Gómez de Rivero quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patroclo Coscoñas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Gilberto Tavoletti quasi marca en una jugada assajada de córner que Adán Clasca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Adán Clasca de Capta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Santa Pola F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Erhart Grimbart va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 3, tothom va saber perquè en Jaroslav Rapant era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Santa creava perill des de la dreta al minut 14, però en Norbert Záleský, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alexey Zhalnin desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Emanuele Morotti quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Santa va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emanuele Morotti que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emanuele Morotti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Harald Pol va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.