Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brooklyn team (992980) - Sporting Piedrahita CF (1416498) » 649211738: T61/J14/VI

Liga 649211738 Información oficial sobre el partido 649211738 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.159 (14477)

brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido 2 - 1 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Diego Cabellos (19') 1 - 0
1 - 1 Alexander Asri (33')
Chinés Guereca (46') 2 - 1
brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido 2 - 1 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido 3 - 1 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brooklyn team

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Diego Cabellos de brooklyn, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 46 (Gol evento especial rápido + pase): José Jorrín va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Chinés Guereca, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Diego Cabellos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En José Jorrín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de brooklyn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El brooklyn ho intentava per la dreta per mitjà de José Jorrín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Jorrín va rematar alt.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local 優希 (Yuki) 水落 (Mizuochi) per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Jiménez Orozco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Jorrín de brooklyn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Piedrahita CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per Piedrahita va ser Alexander Asri, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alexander Asri va fer al minut 18 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rudi Bækgaard, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Risquez va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Piedrahita va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Chris Gaywood va quedar-se sol davant el porter Maxime Martin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Rudi Bækgaard quasi aconsegueix empatar per Piedrahita al minut 75, però Maxime Martin va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Risquez va encarar al porter al 82, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Asri.