Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD ÁVILA ASCENSO (435967) - Deltrokes (1462569) » 649209717: T61/J13/VI

Liga 649209717 Información oficial sobre el partido 649209717 en Hattrick

18.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VI.123 (14441)

R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 0 - 3 Los Gremlins atacan de nuevo Alineación oficial del equipo 'Los Gremlins atacan de nuevo' en el partido
0 - 1 Arjaan Becue (77')
0 - 2 Romano Cercedo (82')
0 - 3 Andi Kuenzel (83')
R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 0 - 3 Los Gremlins atacan de nuevo Alineación oficial del equipo 'Los Gremlins atacan de nuevo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 0 - 3 Los Gremlins atacan de nuevo Alineación oficial del equipo 'Los Gremlins atacan de nuevo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Viladecans

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Serkan Günyeli va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nuno Bendoiro, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Viladecans van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arturo Salazar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Rafael Igarza de Viladecans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Gremlins atacan de nuevo

Goles Goles

  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gremlins va ser finalitzada des de l'esquerra per Arjaan Becue al minut 77. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Romano Cercedo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andi Kuenzel, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Jaroslav Vnuk va estar a punt de posar per davant a Gremlins amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dirk Nachtweide va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Xaver Däwitz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 30 minuts de joc, César Casasayes semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Xaver Däwitz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ingo Tobiasson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Gremlins va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Jaroslav Vnuk va quedar-se sol davant el porter Dirk Nachtweide, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Andi Kuenzel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dirk Nachtweide va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gremlins a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jaroslav Vnuk va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Xaver Däwitz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.