Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panaderos Alcalá CD (794046) - La Santa Alianza (1581477) » 649206925: T61/J1/VI

Liga 649206925 Información oficial sobre el partido 649206925 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.74 (14392)

Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido 4 - 1 La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido
0 - 1 Jörn Pollex (3')
Gregg Blackburn (57') 1 - 1
Romildo Cidre (61') 2 - 1
Kjetil Lundquist (66') 3 - 1
Romildo Cidre (68') 4 - 1
Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido 4 - 1 La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido 3 - 1 La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panaderos Alcalá CD

Goles Goles

  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Panaderos equilibrava la balança al minut 57. En Gregg Blackburn, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kjetil Lundquist va acabar en una passada genial cap al jugador de Panaderos Romildo Cidre, que va marcar el 2 - 1.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jamie Vadanan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Kjetil Lundquist la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Romildo Cidre va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tasos Lagoudakis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Panaderos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gregg Blackburn la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jamie Vadanan va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Panaderos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

La Santa Alianza

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Jörn Pollex va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jörn Pollex va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ramón Torroja al minut 33.
  • 264 Minuto 64 (Ocasión de penalti): En Ramón Torroja va llençar un penal al minut 64. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Iragui de Alianza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Raúl Campos de Alianza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.