Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

daduic (1455021) - freeeestyle (1365605) » 649206161: T61/J6/VI

Liga 649206161 Información oficial sobre el partido 649206161 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VI.60 (14378)

Loquillo Club Alineación oficial del equipo 'Loquillo Club' en el partido 0 - 2 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
0 - 1 Virgilio Conversano (54')
0 - 2 Cyril Plavec (69')
Loquillo Club Alineación oficial del equipo 'Loquillo Club' en el partido 0 - 2 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Loquillo Club Alineación oficial del equipo 'Loquillo Club' en el partido 0 - 4 freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loquillo Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jürgen Nelkenbrecher va ridiculitzar a en Virgilio Conversano amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Loquillo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 方 (Fang) 尔达 (Erda), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kolbjörn Pihlland s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

freeeestyle

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): freeeestyle sabia com jugar al contraatac, i al minut 54, Virgilio Conversano va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a freeeestyle augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cyril Plavec es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Ismael Ceballos va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Romeo van Aalderen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ismael Ceballos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Alpo Juslin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Romeo van Aalderen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): freeeestyle va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Romeo van Aalderen va desviar el xut final de John Hawkins després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cyril Plavec va intentar anar-se'n per velocitat al minut 66 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el freeeestyle va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Virgilio Conversano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Romeo van Aalderen va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ismael Ceballos que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cyril Plavec de freeeestyle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.