Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patabrava (1415691) - Barroso (1459802) » 649204597: T61/J7/VI

Liga 649204597 Información oficial sobre el partido 649204597 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.32 (14350)

patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 3 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
0 - 1 Pepelu Zarra (8')
Cornelis Mauve (36') 1 - 1
Miguel Azabache (78') 2 - 1
Gwennaël Flandin (80') 3 - 1
patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 3 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido 1 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patabrava

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Cornelis Mauve facilitava les coses al patabrava amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Miguel Azabache, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del patabrava se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 78.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gwennaël Flandin va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): patabrava va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bence Csábi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Stanisław Wieszczeczyński es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Carlos Serrano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de patabrava.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Jeantes de patabrava va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Ruiz de Castilla que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Jeantes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Barroso

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Barroso prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pepelu Zarra.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Vladimir Marzano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Vladimir Marzano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Barroso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Cabeza de Vaca va desviar el xut final de José María Olivos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Barroso al minut 40, però el xut de Josep Bohigues va topar amb la tanca defensiva.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Canielles va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Barroso que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vladimir Marzano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.