Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza SAD (1584895) - Atlético Tiberiades (434821) » 649203963: T61/J3/VI

Liga 649203963 Información oficial sobre el partido 649203963 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.21 (14339)

RCDE Periquitos de Segovia Alineación oficial del equipo 'RCDE Periquitos de Segovia' en el partido 3 - 0 Lemus Alineación oficial del equipo 'Lemus' en el partido
César García Talavera (20') 1 - 0
Mariano Yerga (48') 2 - 0
Dionís Nistal (72') 3 - 0
RCDE Periquitos de Segovia Alineación oficial del equipo 'RCDE Periquitos de Segovia' en el partido 3 - 0 Lemus Alineación oficial del equipo 'Lemus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
RCDE Periquitos de Segovia Alineación oficial del equipo 'RCDE Periquitos de Segovia' en el partido 9 - 0 Lemus Alineación oficial del equipo 'Lemus' en el partido
Está más tieso que su rival 9.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDE Periquitos de Segovia

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de César García Talavera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Periquitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mariano Yerga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Periquitos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dionís Nistal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dionís Nistal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dionís Nistal va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Periquitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 30 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dionís Nistal, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Periquitos ho intentava per la dreta per mitjà de Dionís Nistal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Mariano Yerga de Periquitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quirico Curro de Periquitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quirico Curro es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lemus

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Paolo Crascì quasi aconsegueix empatar per Lemus al minut 29, però Abdelwarith Selawi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lemus sortien al contraatac. La falta llançada per Brian Bonner va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Paolo Crascì hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paulo Prattes havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Gert Kupferheide de Lemus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.