Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eL FeRRoL (435963) - Rivas Gol (1600469) » 649203346: T61/J2/VI

Liga 649203346 Información oficial sobre el partido 649203346 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.10 (14328)

Labranza Alineación oficial del equipo 'Labranza' en el partido 2 - 0 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
Lyuben Lesov (36') 1 - 0
Lyuben Lesov (53') 2 - 0
Labranza Alineación oficial del equipo 'Labranza' en el partido 2 - 0 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Labranza Alineación oficial del equipo 'Labranza' en el partido 4 - 0 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
Tiene mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Labranza

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Labranza, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Lyuben Lesov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Labranza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lyuben Lesov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Raimundo Monroy del Labranza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Labranza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dominik Buszek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Ivan Basić de Labranza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Labranza ho intentava per la dreta per mitjà de Simone Perotti, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Dominik Buszek gairebé va marcar per a Labranza des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Betancourt al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Petr Lichý va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Simone Perotti va marxar de Alberto Copeiro en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Labranza van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lyuben Lesov va rematar alt.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Simone Perotti va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Valdenebro de Labranza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kepa Cid.

Rivas Gol

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Romero Mallo quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Copeiro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.