Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

imperioso (795392) - Los cuchilleros vuelven (1415368) » 649202692: T61/J6/V

Liga 649202692 Información oficial sobre el partido 649202692 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / V.254 (5769)

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 1 - 1 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Roy van Egmond (37') 1 - 0
1 - 1 Antonino Russo (42')
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 1 - 1 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 2 - 1 Los cuchilleros vuelven Alineación oficial del equipo 'Los cuchilleros vuelven' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Roy van Egmond, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a imperioso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roy van Egmond, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Clodoaldo Musa del imperioso ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Fabricio Gisbert va servir per deixar enrere el gegant Márton Lakatos al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Juan Monjia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de imperioso.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francesc Galmés va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fabricio Gisbert va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Francesc Galmés arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): imperioso va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Clodoaldo Musa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): imperioso per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Fabricio Gisbert va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabricio Gisbert de imperioso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los cuchilleros vuelven

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 42. L'anotador per cuchilleros va ser Antonino Russo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Mbilla Daouda, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Aniello Dalla Rosa el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Márton Lakatos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.