Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatasbravas (796502) - Morrazo F.C. (1416000) » 649202428: T61/J10/V

Liga 649202428 Información oficial sobre el partido 649202428 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.249 (5764)

Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 3 Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C.' en el partido
0 - 1 David Estalrich (6')
0 - 2 Matthieu Réhel (16')
Mitch Austin (25') 1 - 2
1 - 3 David Estalrich (67')
Sergio Roldós (82') 2 - 3
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 3 Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 2 - 1 Morrazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,3 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatasbravas

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El Patatasbravas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mitch Austin es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Patatasbravas van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Sergio Roldós en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Mitch Austin va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 7, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Lars Ovesson no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Robert Lipina des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Patatasbravas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Robert Lipina va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pepe Bardem va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Morrazo F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Estalrich va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Matthieu Réhel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Morrazo.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Estalrich de Morrazo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Trần Thái Bình va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Mallia va ridiculitzar a en Rémy Chavigny amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Manuel Moreno Torres de Morrazo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Pablo Martínez de Morrazo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.