Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORD FARLINE (776476) - Mañariako taldea (313703) » 649202427: T61/J10/V

Liga 649202427 Información oficial sobre el partido 649202427 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / V.249 (5764)

TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 2 - 2 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
0 - 1 Eduardo Gallach (10')
Otxoa Otana (17') 1 - 1
1 - 2 Marc Visa (35')
Otxoa Otana (81') 2 - 2
TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 2 - 2 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 1 - 1 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TITAN A.E. F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors del TITAN amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 17, deixant Otxoa Otana en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Otxoa Otana va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. TITAN empatava el partit, 2 a 2, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): TITAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricky Tollaksen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el TITAN va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ludovic Leprieur no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Ludovic Leprieur de TITAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Mañariako taldea

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Javier Mosquera va acabar en una passada genial cap al jugador de Mañariako Eduardo Gallach, que va marcar el 0 - 1.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 35, en Israel Mompó la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Marc Visa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Vladimir Vodolšek va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Marc Visa que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Mauro Olmos de Mañariako va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristi Goia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Ángel Pérez de Ulloa de Mañariako es va guanyar la targeta groga merescudament.