Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRO CUATTRO (794900) - Patatasbravas (796502) » 649202423: T61/J9/V

Liga 649202423 Información oficial sobre el partido 649202423 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / V.249 (5764)

PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 2 - 1 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
Celestyn Turko (9') 1 - 0
1 - 1 Lars Ovesson (17')
Enrique Azuela (50') 2 - 1
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 2 - 1 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 5 - 0 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CUATTRO va ser Celestyn Turko.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador Enrique Azuela de CUATTRO, després de 50 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): CUATTRO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ştefan Ciocârlan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter László Jedlik.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patatasbravas. La jugada d'estratègia del CUATTRO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mohammed Khaled Abou Zahra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): CUATTRO va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Anders Larsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jakub Hrtoň de CUATTRO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Celestyn Turko es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Oriol no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Anders Larsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jakub Hrtoň per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però László Jedlik va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Patatasbravas

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 17, quan Lars Ovesson va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patatasbravas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lars Ovesson va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Robert Lipina de Patatasbravas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.